3 Tips om van erectieproblemen af te komen

17-02-2017

3 Tips om van erectieproblemen af te komen

Een erectiestoornis is de nachtmerrie van elke man dus je zal je ook snel afvragen waar dat door komt. Vaak heeft het te maken met een chronische ziekte/aandoening zoals COPD of diabetes of andere oorzaken zoals de leeftijd, de sleur in een relatie, medicijnengebruik of drugsgebruik. Dit zijn de meest voorkomende oorzaken van een erectiestoornis bij de man. De vraag is hoe je dit op kan lossen.

Tip 1: Gezond leven

Het staat als een paal boven water dat een ongezonde levensstijl niet goed voor je is. Maar wanneer je er een ongezonde levensstijl op na houdt is de kans ook groter dat je problemen krijgt tussen de lakens, en dat weet niet iedereen. Om deze oorzaak weg te nemen raden we je aan om te stoppen met roken, het gebruiken van drugs en het (overmatig) drinken van alcohol. Daarnaast kan het ook helpen om af te vallen wanneer er sprake is van overgewicht.

Tip 2: Stress

Anno 2016 is stress vaak de wortel van een probleem. Er zijn twee vormen van stress die we van elkaar kunnen onderscheiden. Het kan te maken hebben met een hectische, intense levensstijl of teveel verantwoordelijkheden, maar het kan ook te maken hebben met onzekerheid. Wanneer de man onzeker is over zijn seksuele prestaties krijgt hij moeite om zowel zichzelf als zijn erectie staande te houden.

Tip 3: Lingerie

De oplossing van een erectiestoornis kan ook in het mandje van de partner liggen. Wellicht is het bedrijven van de liefde in jaren niet veranderd en kent de man het proces inmiddels op zijn duimpje. De spanning heeft dan de kamer verlaten en vaak is spanning wel een voorwaarde om in status van opwinding te komen. Een uitdagend lingeriesetje kan deze spanning creëren doordat het een verandering is op de normale gang van zaken. Dit is in veel gevallen de oplossing van een erectiestoornis en tevens is dit de makkelijkste tip van de 3. Uiteraard raden we aan om ook de overige 2 tips toe te passen.