Seksleven aan het afsterven?

16-02-2017

 

Is je seksleven saai aan het worden? Single of in een relatie het maakt niet uit iedereen heeft zo zijn/haar behoeften. Maar wat nou als je seksleven aan het afsterven is en je bijna geen actie meer krijgt of het wordt saai omdat het steeds het zelfde is. Dit kan makkelijk verholpen worden, weet je niet hoe? lees hieronder de tips om dit te verhelpen.

Experimenteer

Je seksleven kan binnen een mum van tijd weer bruisen van de spanning door simpel weg te experimenteren. Experimenteer niet alleen met dingen die je leuk lijken, maar experimenteer met alles wat je je maar kan bedenken. Wie weet zit er wat tussen wat je fijn vind waarvan je dacht dat je het nooit leuk zou vinden. Koop bijv. speeltjes, zweepjes, extra spannende lingerie voor jezelf of je partner. Weet je niet waar je moet beginnen? Browse op het internet, kijk op forums plaats desnoods zelf berichten. Als je eenmaal op gang bent met het bedenken van ideeën ben je niet meer te stoppen. Treur niet als je geen partner hebt, er zijn genoeg manieren om als bachelor te experimenteren. Ontmoet nieuwe mensen, alleen al het spelen van het spel om nieuwe potentiele partners te ontmoeten geeft een kick en zorgt voor spanning. Het zal je verbazen hoeveel nieuwe mensen je kan ontmoeten waarmee je en klik hebt, deze mensen kunnen je een hoop bijleren.

Als je nou niet zo thuis bent in het ontmoeten van mensen tijdens het uitgaan geef de moed dan niet op, er zijn genoeg makkelijkere manieren om contact te maken. Er zijn dating sites, zelfs seks date sites waar je mensen kan ontmoeten puur voor seks. Je kan natuurlijk webcamseks hebben met onbekenden. Dit  maakt je seksleven gegarandeerd een stuk spannender.