Striptease geven

20-02-2017

Een goede striptease geven is echt niet zo makkelijk. Op een verleidelijke manier zal een goede stripper zich van zijn of haar kleding ontdoen. Het is echt niet zo dat een striptease geheel naakt eindigt. Vaak is het aanhouden van een minuscuul kledingstukje veel erotischer dan dat er ineens een bloot persoon op het podium staat. Er zijn mannelijke maar ook vrouwelijke strippers die op sensuele manieren hun bewegingen maken. Dit werkt meestal opwindend voor de toeschouwers.

 

Stripper inhuren

 

Wanneer je vriend of broer zijn vrijgezellenavond viert is het heel gebruikelijk om een vrouwelijke stripper in te huren. Voor ongeveer 250 euro kun je genieten van een striteaseshow. Er bestaat ook zoiets als mens night, speciaal voor mannen maar ook lady's night. Mens night zorgt ervoor dat je als man het middelpunt bent van de avond. Een striptease duurt ongeveer 20 minuten met uitbreiding van entertainment. Een lady's night ziet er ongeveer hetzelfde uit maar dan uiteraard met een mannelijke stripper. Het zijn avonden die niet snel worden vergeten en waar nog lang over zal worden nagepraat. Verras je vriend of vriendin met een stripteaseshow waarbij je een stripduo uitnodigt. Dit zijn of man en vrouw maar kan ook bestaan uit twee vrouwen. Er zijn themashows te boeken maar ook een gewone klassieke striptease is nog steeds helemaal hot. De meeste stripteaseshows zijn doorspekt met humor en dans. Ook wordt er wel op verzoek slagroom en bodylotion gebruikt om alles een extra sexueel tintje te geven. Laat je eens verrassen en kijk op de desbetreffende websites die deze stripavonden aanbieden.

 

Geschiedenis striptease

 

Vanaf 1932 is de striptease al bekend. Toen werden er voor het eerst in nachtclubs daadwerkelijk gestript maar uitsluitend door vrouwen. Later kwamen de heren aan bod. De Chippendales kwamen in 1980 in the picture doordat zij gingen optreden in een nachtclub in New-York. Later kwamen zij naar Europa waar ze veel furore maakten bij de vrouwen. Vrouwen wilden graag naar hun shows en nog steeds worden er Chippendales avonden georganiseerd.