Wat vinden mannen de meest opwindende kleur lingerie

16-02-2017

Lingerie is voor zowel de vrouw áls de man erg belangrijk. De vrouw moet zich er comfortabel en prettig in voelen, en voor de meeste mannen is lingerie erg opwindend. Er zijn ontzettend veel verschillende kleuren, prijzen en types lingerie. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat elke kleur een andere emotie opwekt bij mensen. Dus naast het soort lingerie is de keuze van de kleur ook super belangrijk. Maar wat is nou de beste kleur lingerie om jouw man mee te verleiden.

Rood en geel
De opvallende kleuren rood en geel worden gezien als de kleuren van liefde en van passie. Hierdoor denken veel vrouwen dat dit dé kleuren is om hun man te verleiden. Toch is er verrassend genoeg uit onderzoek gebleken dat meer dan de helft van de mannen deze lingerie niet mooi vinden. Opmerkelijk, want vrouwen die in rode kleding uit gaan scoren juist weer hoger in het ontvangen van drankjes. Als je voor een van deze kleuren gaat moet je dus geluk hebben dat jouw man hiervan houdt.

Huidskleur
Dit is absoluut not-done! Lingerie in deze kleur wordt door mannen geassocieerd met ondergoed die hun oma draagt. Daarnaast valt de lingerie totaal niet op, waardoor het automatisch ook niet uitdagend is. Niet doen dus.

Zwart
Uit verschillende onderzoeken is al gebleken dat zwart voor beide partijen de beste keus is. Zwart is een neutrale kleur en wordt dus door bijna iedereen gewaardeerd. Escort dames uit Amsterdam hebben in gesprekken ook aangegeven dat zwart het meest wordt aangevraagd door mannen. Maar niet alleen mannen vinden zwart de beste optie. Vrouwen voelen zich het prettigst in zwart, dit omdat de kleur overal bij past en niet te opvallend is. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe lingerie, ga voor zwart.